fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

AMATUR

Amatur

Et rigtig godt armatur, holder i årevis. Vallø Køkkener har kun rigtig gode armaturer i sortimentet. Men kvalitet og drypfri slidstyrke gør det ikke alene. De fleste kunder vil også gerne have en løsning, der er smart og elegant. Smag og behag findes der som bekendt heldigvis mange gode svar på. Design, materialer og farver spiller derfor også ind i valget af armatur:

Vandhanen – i daglig tale – er køkkenbordets funktionelle skulptur, og form, størrelse og det visuelle udtryk bidrager selvfølgelig til det samlede indtryk. Det samme gør valget af daglig betjening og armaturets funktionalitet.

Skal det være et berøringsfrit armatur, et væghængt eller et med praktisk udtræk, når grøntsagerne skal skylles eller den fedtede gryde gøres ren? Skal det være minimalistisk og arkitektonisk stramt, eller nostalgisk og svunget i gyldent messing? Der er også den mulighed, at du få dampende, kogende vand ud af hanen – lige når du har brug for det. Til spontan kaffe eller et krus te. Til hurtig kogning af pastaen eller grøntsagerne…

Se nogle af de mange muligheder herunder….

 

svane-bordplader-massiv-ask-graaolie

AXOR Design. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

AXOR Design. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-olie

AXOR Design. Læs mere herVALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medierVALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden