fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Bordplader

 

 

Bordplader

Et nyt køkken gi’r glæde og tilfredshed. Ja, ofte smitter alt det nye, smukke og funktionelle af på resten af hjemmet. Alt føles lidt forandret – på den gode måde. Et nyt køkken gør én ekstra glad og tilfreds ved at befinde sig netop dér. Alene med et krus kaffe og tid til eftertanke; med børn og lektiehjælp og naturligvis i fordybelsen med at lave det gode måltid. Det er her, “bordpladen” kommer ind. Det mest benyttede element i køkkenet – den egentlige arbejdsplads: Vallø Køkkener tilbyder et særdeles righoldigt udvalg af smukke, elegante og slidstærke bordplader.

På hver deres måde “de helt rigtige bordplader” til et hvilket som helst af Vallø’s køkkenmodeller. Uanset materialet er sortimentet udelukkende sammensat af bordplader i ypperlig kvalitet – fra nogle af markedets dygtigste producenter. Derfor har alle pladetyper også en enestående holdbarhed og høj daglig slidstyrke. Og skulle I have helt specielle ønsker – eks. en rå bordpladeløsning i egetræ i kombination med eks. en stenbordplade – så vil vi ta’ det, som en god udfordring og gi’ jer det, I måske troede, I ikke kunne få….Det er én af fordelene ved at vælge en køkkenproducent som Vallø, der har eget savværk og produktion.

Udover enestående slidstyrke, gennemtestede materialer, smukke og robuste overflader kan du regne med, at Vallø Køkkener kan levere præcis den bordpladeløsning, der passer til din smag, til dit nye køkken og budget. Herunder kan du se og læse konkrete facts om de forskellige bordpladetyper og materiale.

MASSIV TRÆ

Stemnings billede

LAMINAT

LAMINAT

CORETOP

Skuffe indlæg røget eg
Skuffe

Sten, komposit og keramik

Sten, komposit og keramik

Skuffe

STÅL

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medier