fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Coretop

CORETOP BORDPLADER

Coretop er en silkeblød og fuldstændig ensartet bordplade – stilren og ideel til minimalistisk køkkendesign. Det hygiejnisk optimale materiale er uden porer overhovet og gennemfarvet. Pladen kan derfor poleres op igen uden synlige spor, hvis den skulle blive ridset. 

 Overfladen på en Coretop bordplade er så tæt, at urenheder – bakterier og skidt ikke kan trænge ned i bordpladen – men bliver på overfladen. Her kan det nemt fjernes ved almindelig rengøring, eks. en fugtig klud med lidt sulfo.

 Coretop bordpladen fremstilles af akryl og mineraler, der tilsættes forskellige farvepigmenter. En sammensætning der resulterer i fuldstændig ensartede, kolossalt hårdføre bordplader, der sjovt nok er både bløde og behagelige at røre ved. En anden af Coretop’s unikke egenskaber er samlingerne af flere dele. Det kan nemlig udføres, så de er så godt som usynlige. Har du derfor et ønske om en ekstra dyb eller meget lang Coretop bordplade, er det absolut muligt at afvige fra standardmålene: 

 Den færdige bordplade vil opleves som én sammenhængende enhed.

svane-bordplader-massiv-ask-graaolie

Bordplade Midnight. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

Bordplade GlacierWhite. Læs mere her

CameoWhite

Bordplade Navn. Læs mere her

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medier

RÅD OG VEDLIGEHOLDELSE AF CORETOP BORDPLADER

Coretop kræver kun minimal behandling for at beholde sit flotte udseende og glatte overflade. Rent vand, en blød og opvredet klud er tilstrækkelig i det daglige. Pletter og stegefedt kan aftørres med vand og flydende opvaskemiddel. Hele overfladen bør ind i mellem rengøres, så Coretop bevarer sin glans og så overfladen forbliver ensartet og glat. Vi anbefaler, at du udelukkende benytter et rengøringsmiddel med mild slibeeffekt. Brug udelukkende bløde cirkelbevægelser, skyl efter med vand og tør af med en blød klud eller blødt papir. Hvis du efter et stykke tid synes, at glansen og finishen er blevet lidt ujævn, kan du altid polere overfladen. En mat overflade er dog lettere at holde i en ensartet glans.

Coretop tåler ikke en varm gryde direkte på bordpladen. Det kan skade pladen. Benyt derfor altid bordskåner – og brug koldt vand fra hanen, når der hældes kogende væsker i en Coretop vask. Det forhindrer overfladen i at blive skadet. Det har ligeledes stor betydning for holdbarheden, at der ikke skæres direkte på bordpladen med eks. en skarp brødkniv. Det vil kunne skade overfladen, så benyt i altid et skærebræt. Som alle andre materialer kan Coretop blive ridset. Ridser og støv, et tyndt kalklag fra den daglige aftørring og almindelige slidtage iøvrigt – fremstår naturligvis tydeligere på en mørk Coretop bordplade end på en helt lys eller hvid.  

 – Du får selvfølgelig vores bedste vedligeholdelses-tips og råd med på vejen, når du handler nyt køkken hos Vallø…

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden