fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Hvidevare

Hvidevare

Hvidevarerne repræsenterer den kulinariske funktionalitet i køkkenet. Apparaternes design er i dag så varieret i både materiale, form, praktik og størrelse, at udvalget nemt kan sammensættes og indgå i smuk balance med enhver af Vallø’s køkkenmodeller. Hvidevarer kan integreres helt diskret – skjult bag låger og skuffer. De kan sammensættes, så de udgør en flot kontrast til det valgte køkkendesign. Og så kan samme type hvidevarer have mange forskellige funktioner, energiforbrug og støjniveau.

For at starte et sted – og for at gøre det lidt nemmere for dig – har vi på forhånd udvalgt en række hvidevarer, som vi synes passer godt til Vallø’s forskellige køkkenmodeller. Det karakteristiske, hvide køle-/fryseskab med lavt energiforbrug, den integrerede og støjsvage opvaskemaskine – usynlig monteret bag køkkenlågen, indbygningsovnen med sort, spejlblank glaslåge, det nedfældede induktionskomfur, der går i ét med stenbordpladen. Mulighederne er mange og fra markedets mest innovative producenter. Vi kan kort sagt levere hvidevarekvalitet til mange forskellige køkkendrømme og budgetter.

Vallø Køkkener realiserer gerne dit nye køkken alle inclusive. Men hvis du lige så gerne selv vil stå for indkøb af de nødvendige hvidevarer, så er det helt fint med os. Vi er under alle omstændigheder parate til at guide dig på området, komme med forslag, gode råd og fair priser.

Se eksempler på nogle af mulighederne herunder.

 

Liebherr

De Dietrich

Dietrich

Dietrich

De Dietrich

Fisher & paykel

Fischer og P 123

Gorenje

Gorenje

Fischer og P 123

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden