fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

KØKKENER ELEMENTER

Køkken elemeter

Køkkenet er måske hjemmets vigtigste rum. Det er  i hvert fald dét sted, danskerne opholder sig mest, når de er hjemme. Naturligvis er det her, der bliver lavet mad, men uanset om køkkenet er et separat rum eller et stort køkken-/alrum, er det stedet, hvor eftermiddagskaffen ofte indtages. Det er her børnene dukker op efter skole. Og det er også meget ofte køkkenet, der lægger ramme til, når vi byder gæster og naboer indenfor. Og så er det samtidig et rum, der viser noget om, hvem vi er. 

Derfor synes vi også, at et nyt køkken gerne må gå op i en højere enhed. Være både funktionelt og smukt, emme af kvalitet, hygge og den gode stemning – og stilmæssigt må materialer og form da også gerne passe til din bolig. Hos Vallø Køkkener gør vi vores bedste for at forene disse kvaliteter med de absolut bedste priser. 

Vi leverer altid kun samlede køkkenelementer – og monterer også gerne dit nye køkken. Du skal altså ikke selv bruge tid og kræfter på at forstå samle- og monteringsvejledninger. I stedet kan du bare glæde dig til at få de komplette elementer leveret lige til døren. Her på sitet kan du nemt “gå i køkkenet” og se Vallø’s forskellige køkkenmodeller. Samtidig får du overblik over skabselementer, skuffer, låger, farver og træsorter, skuffe- og skabsindsatser, bordplader, håndtag, hvidevarer, vaske og skraldesystemer. Vallø Køkkener hjælper dig hele vejen, til du får præcis dét køkken, der passer til dig, din familie, din bolig – og dit budget

HVIDEVARE

Skuffe røget eg

KØKKENVASKE

KØKKENVASKE

LÅGER

Sort eg front
Skuffe /

SKUFFER

SKUFFER

Skuffe /

AMATURE

AFFALDSSYTSTEM

AFFALDSSYTSTEM

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden