fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Låger

låger

En ting er hvilke og hvor mange moduler, overskabe og højskabe, der skal i spil for at opnå en ønsket brugsværdi i smuk balance med køkkenets design og udtryk i øvrigt.  En iøjnefaldende komponent i den sammenhæng er lågen – køkkenets ansigt udadtil. Hvilket designmæssigt “ansigtsudtryk” appellerer til dig? Stringent, minimalistisk, klassisk nordisk? Glatte overflader med skarpe kanter? Horisontale linier og massivt træ? Plane låger i varme, intense farver?

En køkkenlåge skal kunne holde til hverdagen. Tåle mosten. Hver dag. Knæet, der læner sig mod den sorte, højglanslakerede køkkenlåge. Stødet fra en skål, der smutter ud af hænderne på en. Lågen skal sikre hængslet forsvarligt og oven i købet bære sin egen vægt. Lågen skal være nem at holde ren. Den skal bevare sit udseende, massivt træ eller malet låge – solskinsdag efter solskinsdag.

Vi hjælper dig med at realisere præcis dét udtryk, du synes, der er det helt rigtige til netop dit køkkenrum, din smag og dit budget. Måske den helt grebsfrie lamellåge, lågen med integreret håndtag – eller den med påsatte håndtag efter dit valg. Alle er det markante og stærke køkkenlåger i gennemprøvede materialer, i høj kvalitet og tidens farver og former. Uanset dit valg af låge kan du stole på, at en køkkenlåge fra Vallø står distancen. Hver dag. Hos Vallø er æstetik og robusthed nemlig to sider af samme køkkenlåge.

Se varianterne herunder.

 

 

Sort eg front

Sort eg

Ask front

Hvidpigmenteret Ask

Røget eg front

Røget eg

Natur eg front

Natur eg

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

Malet MDF 19 mm.

svane-bordplader-massiv-ask-olie

Malet MDF 19 mm.VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden