fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Laminat

laminat BORDPLADER

rods skiftende modeluner og trends er det fortsat et meget populært og benyttet bordpladevalg. Ikke så underligt da en laminat bordplade har en række langtrækkende og indlysende fordele og egenskabder. Du får ganske enkelt meget kvalitet og bordplade for pengene. De højtrykslaminat bordplader Vallø Køkkener tilbyder tåler stort set det hele – selv kortvarige ophold af varme emner direkte på bordpladen.

Materialet har været anvendt til bordplader gennem flere årtier – og er kendt for sin overlegne styrke. Et andet vigtigt issue er, at materialet nærmest er vedligeholdelsesfrit. 

 Vallø Køkkener har udelukkende højtrykslaminat bordplader i sortimentet. Bordplader i en konstruktion der for længst har bevist sin holdbarhed. Der er tale om en bordplade, der er velegnet til de fleste af de mange discipliner og udfordringer mange af os dagligt udøver i køkkenet. Laminatbordplader giver også mulighed for at skabe en flot kontrast til det øvrige køkken. De kan leveres i rigtig mange moderne farver og overflader. Fra en helt glat- til en smukt, struktureret overflade. Og så kan en laminat bordplade desuden kombineres med forskellige forkanter – eks. i træ, i aluminium eller et andet ønsket materiale. 

 

svane-bordplader-massiv-ask-graaolie

Laminat Rovere Texas bordplade. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

Laminat Calypso bordplade. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-olie

Laminat Beige Pietra Marble bordplade. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-graaolie

Laminat Grey Yule bordplade. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

Laminat Merino Dark bordplade. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-olie

Laminat Venato bordplade. Læs mere her

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medier

RÅD OG VEJLEDNING OM laminat BORDPLADER

Daglig vedligeholdelse klares helt enkelt med varmt vand og en almindelig klud. En evt. grundigere rengøring kan foretages med brug af almindelige rengøringsmidler. Her er det en god idé at tørre efter med en ren, fugtig klud – så evt. rester af opvaske- eller rengøringsmiddel fjernes helt. Trods laminatets slidstyrke er det vigtig, at undgå brug af skurepulver og nylonsvampe. De vil ofte mattere overfladen og kan give små ridser i pladen. Har en laminatbordplade en forkant i massiv træ, er det vigtigt, at undgå for meget vand og skrappe rengøringsmidler på træet. Benyt også her en varm, hårdt opvredet klud. En laminatbordplade kan kun tåle en varm gryde eller pande – på max. 130° C – i ganske kort tid. Vil du være helt sikker på, at bordpladen ikke får misfarvninger eller brændmærker, anbefaler vi altid, at der benyttes bordskånere til frasætning af komfurvarmt køkkengrej. – Du får selvfølgelig vores bedste vedligeholdelses-tips og råd med på vejen, når du handler nyt køkken hos Vallø… 

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden