fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Lignum

Lignum serien

Massivt træ og rene linier er her forenet i et stilsikkert, eksklusivt og tidløst design.

Topmodellen LIGNUM fra Vallø Køkener er resultatet af unikt håndværk, moderne produktionsmetoder  og elegant køkkenarkitektur. LIGNUM udstråler en fuldendt balance mellem æstetik og  funktionalitet, mellem de smukke, harmoniske proportioner og det naturlige udtryk fra nøje udvalgt træ. LIGNUM serien fra Vallø er et nyt, varmt og iøjnefaldende nordisk køkken, der signalerer skønhed og kvalitet. LIGNUM fås i massiv eg eller ask.

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Eksklusivt og tidløst design

LIGNUM RØGET EG

Mørkbejdset og varm. Dyb og dragende. Lineært og lækkert. Dét er LIGNUM Røget Eg. Et køkken med et udseende der vil gøre hele din bolig mere unik – og køkkenglæden kolossal. Den varme, mørke eg har sit helt eget spil, smukke træstrukturer, fint forarbejdede greb og overflader med en særlig, lækker glathed.

Alle fronter og flader er mat-lakerede og LIGNUM Røget Eg er – udover sin eksotiske skønhed – særdeles modstandsdygtig i dagligt brug.  

 

Røget eg front
Sort eg front

LIGNUM SORT EG

Intens og eksklusiv. Inderlig og distinkt. Iøjnefaldende og kulsort. Dét er LIGNUM Sort Eg.  Et køkken der er overbevisende til stede med sin næsten ibenholtsorte elegance. 

LIGNUM Sort Eg udgør med sin farvemæssige tyngde en stærk og mondæn kontrast til næsten alt andet i køkkenrummet. Selv et sort køkken kan lyse op og LIGNUM Sort Eg er skabt for den, der søger det indlysende excellente. 

LIGNUM NATUR EG

Rustikt og smukt. Klassisk og fuld af karakter. Stærkt og nemt at vedligeholde. Lyst og nordisk. Dét er LIGNUM Natur Eg. Et køkken der bringer naturen indenfor med egetræets lyse nuancer, sin karakteristiske struktur og åretegning. LIGNUM Natur Eg er et nøgternt og stilsikkert køkken. Her får du lækre detaljer i gedigen og overbevisende kvalitet og udførelse. 

 

Natur eg front
Ask front

LIGNUM ASK

Den skandinaviske træsort med den forfinede struktur og indbyggede styrke. Dét er LIGNUM ASK. Kvalitet fra bordplade til sokkel. Fra skuffe til låge. Massiv ask fra nøje udvalgte træstammer. Som at invitere lidt af den nordiske skov indenfor. LIGNUM ASK er et lyst og særdeles inkluderende køkken, der kan favne mange interiør trends. LIGNUM ASK er enestående robust og overbevisende med sin udsøgte finish og horisontale design. LIGNUM ASK giver køkkenrummet karakter og en afdæmpet og lys atmosfære.

 

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Klassisk og fuld af karakter

Vallø-1353

Køkkenarkitektur med rene linjer og eminent balance mellem de forskellige elementer. Som her, hvor bordplade, gavl og skuffemodul udgør én sammenhængende enhed.

Vallø-1369

En tilbagetrukket sokkel med integreret gavl giver hele modulet et mere svævende og let udseende. Samtidig beskyttes skuffeenderne af den bredere gavl.

Vallø-1305

Vallø køkkener bygges efter klassiske håndværksdyder – bl.a. med smukke, fingertap-samlede skuffer i massiv eg med påsatte fronter, ligeledes i massiv eg. En designmæssig, daglig glæde at se på hver dag.  

Skuffe indlæg røget eg

En skuffeindsats – udfræst i massiv eg – hører til blandt de ypperste køkkendetaljer med sine bløde, afrundede former, høje finish og styrke. Her går æstetik og lidenskab for kompromisløs kvalitet hånd i hånd. 

Vallø-1576

En dyb og rummelig køkkenskuffe giver hurtigt overblik over indholdet og fuld adgang til alt. Selv dét, der ligger bagerst, er der let adgang til. Og med Soft-close funktion som standard skal skuffen blot have et let skub for selv at lukke. 

Vallø-1310

I Vallø’s køkkendesign, er der naturligvis taget højde for skabsløsninger, der integrerer og skjuler de nødvendige hårde hvidevarer som eks. opvaskemaskine og køle-/fryseskabe.  En elegant og designmæssig mulighed, der bevarer køkkenet udseende som én harmonisk og smuk enhed.  

Vallø-1198

En forsænket vask – her i udsøgt samspil med bordpladen – er en raffineret og særdeles praktisk løsning. Mulighederne er mange og den kantløse overgang mellem bordplade og vask medvirker aktivt til god køkkenhygiejne og nem rengøring i det daglige.

Vallø-1215

Det skal være nemt, funktionelt og ligetil at sortere husholdningens affald i det daglige. Vallø har flere forskellige affalds- og sorteringssystemer til både køkken og bryggers. Løsninger der i fuldt omfang udnytter skuffens- eller skabets volumen, som vist her.  

Vallø-1207

Følg din passion og fuldend det nye køkken med alle tænkelige funktionaliteter. Som vist her med integreret vinkøleskab i et design, der understøtter den indbyggede ovn. Hos Vallø Køkkener får du al den hjælp, du har behov for i planlægningen og designet af dit nye køkken. Vi brænder nemlig for at levere køkkener med indbygget nydelse.  

HENT VORES DIGITALE KATALOG

Der kan du bl.a. se vores showroom med de aktuelle udstillingskøkkener med priseksempler på de enkelte, komplette løsninger. Priserne omfatter kun udstillingskøkkenerne og er ikke nødvendigvis udtryk for en aktuel slutpris på dit kommende køkken. 

Kundeanmeldelser på disse 3 felter

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”

Antonio Compbell

Student, Yoga Studio

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Antonio Compbell

Student, Yoga Studio

“Nunc consequat justo eget enim finibus porta. Suspendisse orci nunc, rutrum quis nunc sed, feugiat hendrerit massa. In cursus ornare sollicitudin.”
Antonio Compbell

Student, Yoga Studio

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden