fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Skuffer

Skuffer

Regn med, at Vallø gør alt for, at dit nye køkken skal blive til stor glæde for hele familien i dagligdagen – at du kan glæde dig over kvalitet og finish, det ydre design og dé nye funktionaliteter og rutiner, der næsten altid følger med. Ta’ os på ordet, når vi af erfaring hævder, at dit nye køkken bliver boligens absolut foretrukne opholdssted i lang tid fremover.

Men én ting er ydre fremtoning, designet og sammensætningen af køkkenmoduler. Nok så væsentligt er alt dét, der skal organiseres og holdes styr på i skufferne. De lave og de dybe med ekstra stor volumen. Her giver en gennemtænkt inddeling et hurtigt og godt overblik over eks. knive, bestik, skåle, tallerkener, køkkenmaskiner, viskestykker…

Vallø har naturligvis allerede flere valgmuligheder for indretning af skufferne. Indsatser der holder styr på alle former for køkkengrej –smukke og funktionelle skuffeindsatser i massiv træ eller Coretop. Og skulle du have helt specielle ønsker til skuffeindsatsernes udformning, inddeling og materiale – så tegn og fortæl det til os:

Vi producerer dem gerne, lige som du kunne ønske dem. Til en fair og konkurrencedygtig pris.

Se eksempler på skuffeindretning herunder – og endnu bedre: Kig ind!

 

Vallø-1596
Skuffe /
Vallø-1216

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden