fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Stål

stål BORDPLADER

Rustfri stål rummer et ganske unik formgivnings potentiale. Materialet kan ganske enkelt formgives efter et hvilket som helst, ønsket design og størrelse. En køkkenbordplade i stål tilføjer de fleste køkkenmodeller et tidløst og mondænt udtryk. En stålbordplade er cool og minimalistisk og ultrastærk. Den tåler eks. alt dit komfurvarme køkkengrej – en brandvarm kasserolle eller pande. Ja, og så er rustfri stål særdeles rengøringsvenligt i det daglige. 

 Rustfri stål er indbegrebet af optimal hygiejne og slidstyrke i køkkenet. Stål giver i særklasse excellente muligheder for at skabe et køkkendesign ud over det sædvanlige, da materialet er helt unikt. Vasken kan integreres helt usynligt, og overfladen får med tiden helt naturligt forekommende ridser og ægte kokke-patina. En køkkenbordplade i stål kan være en ombukket stålplade på en kerne af eks. MDF, eller være en bare 4 mm tynd, massiv rustfri bordplade. Meget elegant og let i sit udseende. Vallø Køkkener tilbyder stålbordsløsninger som enten poleret, blank stål eller med en elegant, matslebet overfladefinish.   

svane-bordplader-massiv-ask-graaolie

bordplade messing. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-sortolie

bordplade kobber. Læs mere her

svane-bordplader-massiv-ask-olie

bordplade stål. Læs mere her

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medier

RÅD OG VEJLEDNING OM stål BORDPLADER

En stålbordplade er noget af det nemmeste at holde ren og fri for snavs, da overfladen er helt lukket og glat. Efter brug tørres stålbordpladen blot af med en blød, opvredet klud. 

Det er en god idé at tørre efter med en tør klud – så undgår du evt. kalkaflejringer. De lader sig iøvrigt nemt fjerne med en let eddikeopløsning eller et andet ikke-ætsende afkalkningsmiddel. Tørre madrester, sovsedryp, fedt o.l. kan fjernes med varmt vandt iblandet rengøringsmiddel.  – Du får selvfølgelig vores bedste vedligeholdelses-tips og råd med på vejen, når du handler nyt køkken hos Vallø…  

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden