fbpx

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Sten

sten BORDPLADER

En sådan bordplade fås i mange imponerende naturfarver, med forskellige strukturer og overflader: En poleret finish med en intens glans og kulør. Med en bevidst, ujævn finish og ubestridelig skønhed og originalitet. Eller stenbordpladen kan have en nærmest fløjlsagtig og blød tekstur, man bare må røre.  Takket være ny teknologi og produktudvikling er begrebet “sten” i dag meget andet end granit og marmor,  – de bogstavelig talt naturlige muligheder. En anden og mindst lige så stærk og smuk mulighed er en bordplade i såkaldt kompositsten: Knust natursten blandet med farvepigment – bundet sammen af harpiks. I sammenligning med naturens egne materialer, kan en kompositbordplade produceres som ét sammenhængende element – næsten uanset den ønskede form. Og uden synlige samlinger. 

Fælles for granit, marmor og bordplader i kompositsten er, at de hører til blandt de hårdeste og mest robuste elementer i et køkken. Derfor er en stenbordplade stadig en klassisk og særdeles attraktiv løsning. Og så kræver materialet generelt kun minimal vedligeholdelse.  Hos Vallø Køkkener kan du se og røre ved mange af markedets mest foretrukne stenmaterialer. Vi tilbyder et bredt og spændende udvalg.      

 

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Følg Vallø Køkkener på de sociale medier

RÅD OG VEJLEDNING OM sten BORDPLADER

De fleste former for rengøringsmiddel kan anvendes på granit, marmor – og bordplader i kompositsten. Sæbespåner, brun sæbe og almindeligt opvaskemiddel.  Hvis der er kalkdannelse benyttes typisk flydende skurepulver med begrænset skureeffekt. Det sidste er vigtigt, da skurepulver ellers kan efterlade overfladen mat og let ridset.  For at få en mere fedtafvisende og blank overflade kan en stenbordplade poleres med stenolie. Bordpladen fremstår ofte lidt mørkere med tiden – hvilket ses umiddelbart efter olieringen.

Der fås naturligvis også hele plejesæt til stenbordplader. De indeholder bl.a. sæbe og stenplejemidler, der er udviklet og sammensat specifikt til pladen.  – Du får selvfølgelig vores bedste vedligeholdelses-tips og råd med på vejen, når du handler nyt køkken hos Vallø… 

VALLØ KØKKENER – FRA STAMME TIL KØKKEN

Se vores flotte køkkener i virkeligheden